Urejeni nohti in negovane roke

Manikura ali urejeni nohtiUrejeni nohti naredijo vsako žensko privlačno ter so ogledalo njenega zdravja ter skrbnosti. S pomočjo naravne nege za roke in nohte v našem kozmetičnem salonu si boste hitro zagotovili lepe in naravno oblikovane nohte z dolgotrajno obstojnostjo. Lahko se odločate med klasično francosko manikuro nohtov ali med moderno pedikuro in manikuro z Jessica gel laki, ki že ob tankem nanosu izboljšujejo rast in zdravje vaših nohtov. Obiščite nas torej v našem kozmetičnem salonu mi pa bomo poskrbeli za vrhunsko nego vaših rok ter posledično za čudovito lepe nohte. Za zdrave nohte se navsezadnje splača vložiti svoj trud, saj so dobra naložba v vaše zdravje in osebno razpoloženje.

 

Urejeni nohti s pomočjo naravne nege

Nega rok in nohtov si zasluži posebno pozornost, saj tako poskrbimo za lepe in zdrave nohte ter za svilnato mehko kožo. Za urejene nohte v našem lepotnem salonu poskrbimo med drugim tudi z Jessica gel manikuro, ki zaščiti vaše nohte ter omogoča njihovo nemoteno rast. S pravilno naravno nego nohtov se boste hitro poslovili od razcepljenih nohtnih konic, s kvalitetno pedikuro in manikuro nohtov pa bodo vaši nohti ne le zdravi, temveč tudi urejeni in lepi. S pomočjo negovanih nohtov boste pustili dober prvi vtis, v lastni koži pa se boste počutili izjemno! V našem kozmetičnem salonu se lahko odločate med številnimi vrstami in načini urejanja in oblikovanja nohtov ter si tako izberete najprimernejšo obliko in barvo po vaših željah in potrebah.

 

Manikura in pedikura v kozmetičnem salonu Nika

Privoščite si naravno nego nohtov ter si tako na hiter in enostaven način zagotovite urejene nohte. V našem lepotnem salonu vam nudimo čudovito francosko manikuro, ki bo za nizko ceno znatno polepšala vaše nohte ter vam tako povečala samozavest. S pomočjo kakovostne naravne nege bomo vašim nohtom povrnili zdravje ter sijajen izgled, zato nikar ne omahujte ter se oglasite v našem kozmetičnem salonu!