Urejanje nohtov: ugodna celostna nega in manikura nohtov

Urejanje nohtov je izredno pomembno za vašo celostno urejenost. Siceršnja urejenost vam namreč ne bo pomagala kaj dosti, če bodo vaši nohti zanemarjeni. Tako boste namreč zelo težko naredili dober vtis na ljudi, s katerimi prihajate v stik. Urejanje nohtov oziroma nega rok in nohtov je zato storitev, ki ji v Kozmetičnem salonu Nika posvečamo veliko pozornosti. Poskrbeli bomo, da bodo težave, kot je na primer cepljenje nohtov, že kmalu preteklost. Za urejanje nohtov s

krbi izkušeno osebje, ki bo prisluhnilo vsem vašim željam. Čudoviti nohti, ki vam jih bodo vsi zavidali, so vam tako zagotovljeni. Obiščete pa nas lahko tudi v primeru, da potrebujete čiščenje kože na obrazu, nego obraza in/ali telesa, profesionalno depilacijo, pri kateri uporabljamo izjemno kvaliteten vosek (za brazilsko depilacijo in druge dele telesa), ali pa se želite sprostiti in razstrupiti svoje telo v finski savni. Izvrstna rešitev za hitro in učinkovito sprostitev pa je lahko tudi ena izmed naših masaž.


Kako poteka urejanje nohtov?

Nega rok in nohtov se začne z nanosom olj in krem. Nato izvedemo masažo, pri kateri uporabljamo termično rokavico, kar pospeši absorpcijo hranilnih sestavin. Nega nohtov se nadaljuje z odstranjevanjem obnohtne kože, čemur sledi še kopel, namenjena temu, da se nohti zmehčajo in postanejo primerni za oblikovanje. Zdaj se lahko končno začne tudi urejanje nohtov. Za oblikovanje oziroma urejanje nohtov uporabimo kvalitetne pilice, kar prepreči cepljenje nohtov. Predhodna nega nohtov pa poskrbi tudi za njihovo hitrejšo rast in boljšo zaščito. Postopek je tako kot nalašč za vse, ki imate težave s šibkimi, lomljivimi nohti.


Obstojna manikura nohtov po ugodni ceni

Cenovno zelo ugodna manikura nohtov, ki jo izvajamo v Kozmetičnem salonu Nika, je izjemno obstojna, odločite pa se lahko tudi za gel lake Jesicca. Tako bodo vaši nohti ostali urejeni tudi do približno 4 tednov, kar vam bo prihranilo ogromno časa in energije, ki bi ju sicer zahtevala manikura nohtov. V tem primeru je sušenje gel laka zelo hitro, saj si pomagamo z infrardečo lučko. Rešitev je tako zelo enostavna in obstojna, obenem pa imate možnost izbire med zelo različnimi barvnimi odtenki, zato je tehnika primerna praktično za vsakogar. Pravi naslov pa smo tudi za vse, ki vas zanima klasična, vedno modna in elegantna francoska manikura nohtov. Vaši nohti v tem primeru ne bodo pretirano vpadljivi, ampak se lahko z njimi pojavite praktično kjer koli – tako na najbolj formalnih, slavnostnih dogodkih kot na delovnem mestu ali na prijateljskem druženju. V vsakem primeru bodo vaši nohti še dodatno poudarili vašo urejenost.

urejanje nohtov cenamanikura nohtov cena