Občutek gladke, neporaščene kože, ki ne bo minil

Trajno odstranjevanje dlak za odlično počutje v svoji koži

Gladke noge in neporaščene pazduhe so več kot samo modni trend. Videz gladke, neporaščene kože je pri ženskah že dolgo zaželen, vsej bolj pa se uveljavlja tudi pri moških, saj neporaščena koža deluje urejeno in negovano. Večini predstavlja depilacija neprijetno opravilo, ki povzroča bolečino, suho in razdraženo kožo, ureznine in vraščene dlake. Na srečo pa obstaja postopek, ki na popolnoma neboleč način poskrbi za odstranjevanje dlak – to je laserska depilacija. Lasersko odstranjevanje dlak (ELOS tehnologija) s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije poškoduje mešiček dlake, zato je Lasersko odstranjevanje dlak na obrazunjena rast onemogočena. Trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo ELOS je neboleče in neškodljivo. Za trajen učinek moramo terapijo nekajkrat ponoviti, saj je odstranjevanje dlak najbolj učinkovito, ko je dlaka v fazi rasti. Nad rezultatom laserskega odstranjevanja dlak boste navdušeni, saj bodo vraščene dlake in poškodbe na koži stvar preteklosti. Po trajnem odstranjevanju dlak se bo namreč pojavila le blaga in kratkotrajna rdečica, ki pa bo po hlajenju kmalu izginila.


S pomočjo laserskega odstranjevanje dlak brezskrbno v kopalke

Poletje je čas, ko razkrijemo precej več gole kože kot sicer. Da se ne boste na plaži znašli v zadregi, vam priporočamo, da že pred pričetkom poletja poskrbite za svilnat videz vaše kože, ki ga boste najlažje dosegli s pomočjo laserskega odstranjevanja dlak. V Kozmetičnem salonu Nika smo za vas pripravili tretmaje trajnega odstranjevanja dlak po izredno ugodnih cenah, ki jih najdete v ceniku na naši spletni strani.
Dolgotrajen občutek nežne in svilene kože vam je na voljo za zelo nizko ceno, tretma bo minil popolnoma brez bolečin in tveganja. Trajen učinek gladke kože pa bo poskrbel za to, da boste imeli več prostega časa za pomembnejše stvari v življenju. Opustite vsakodnevno mučno odstranjevanje dlak in se odločite za trajno, lasersko odstranjevanje dlak, ki je prepričalo že veliko število moških in žensk.