Trajno odstranjevanje dlačic

Trajno odstranjevanje dlačic vam zagotavlja gladko in mehko kožo v vseh letnih časih. Pripravite se na prihajajoče poletje ter poskrbite za trajno depilacijo podlahti in drugih delov telesa v našem vrhunskem kozmetičnem salonu Nika. Nudimo vam učinkovito in neboleče lasersko odstranjevanje dlačic, ki bo poskrbelo za vaše brezskrbno počutje ter prijetno kožo. Z natančnim odstranjevanjem dlak iz njihovih mešičkov poskrbimo za trajno odstranjevanje dlačic na obrazu, po rokah ter drugih predelih, sam tretma pa morate ponoviti šele po štirih do šestih tednih.

 

Trajno odstranjevanje dlačic za mehko in gladko kožo

Trajno odstranjevanje dlačic z laserjemZ lasersko depilacijo boste dosegli dolgotrajno gladko in mehko kožo brez odvečnega dnevnega britja ali bolečega voskanja. Z trajnim laserskim odstranjevanjem dlačic se boste izognili razdraženi in pordeli koži ter predvsem vraščenim dlakam. Postopek trajne depilacije podlahti, obraza ali drugih predelov poteka hitro in neboleče, za maksimalne rezultate pa je posamezen tretma potrebno ponoviti petkrat ali šestkrat. Ob nakupu paketa laserskega odstranjevanja dlak vam nudimo tudi popust, zato le obiščite našo spletno stran ali pa se osebno oglasite v našem lepotnem salonu.

 

Hitro in neboleče odstranjevanje dlak

Če se vam poraja vprašanje kaj je brazilska depilacija, ali pa želite vedeti, kako pravzaprav poteka ter kako učinkovita je, potem ste pri nas na pravem mestu. V našem kozmetičnem salonu Nika vam z veseljem svetujemo pri izbiri pravega načina odstranjevanja dlak ter vam tako omogočimo brezskrbno počutje v vašem telesu. Z trajnim odstranjevanjem dlačic na obrazu ter z depilacijo podlahti, rok, nog ter drugih predelov vam omogočimo gladko in mehko kožo, vas pa bomo odrešiti zamudnega in bolečega dnevnega britja. Z intimno brazilsko depilacijo po ugodni ceni pa vam bomo omogočili brezskrbne poletne dni.

 

Trajna depilacija podlahti ter drugih telesnih delov

V našem kozmetičnem salonu vam med drugim nudimo depilacijo podlahti, hrbta, bikini predela ter druge vrste dolgotrajno učinkovitega odstranjevanja dlak. V primeru, da imate dodatna vprašanja glede tega kaj je brazilska depilacija ali kako poteka trajno odstranjevanje dlačic pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!