Naravno pomlajevanje kože obraza

 

V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo široko paleto storitev za naravno pomlajevanje kože v prijetni atmosferi naših prostorov. Pomlajevanje obraza je prava odločitev za vas, če so vas že obiskale starostne gubice na koži okrog oči ali ust in če bi zgolj želeli/e imeti kožo na obrazu čvrsto ter napeto. Nudimo tudi storitve za pomlajevanje celotnega telesa.

 

Pomladitev obraza izvedena tudi z metodo fotopomlajevanja kože

Pomlajevanje oz. pomladitev kože in obrazaKoža je organ, ki prekriva naše celotno telo, zato je pomembno, da je zdrava in čvrsta, k čemur pripomorejo tudi naši tretmaji za njeno pomlajevanje. Ker je najbolj vidno izpostavljena prav koža na obrazu,  nepravilnosti obraza in vidno postarana koža na njem pogosto negativno vplivajo na samopodobo posameznika. V našem kozmetičnem salonu se trudimo, da bi vam omogočili boljše počutje in vam zvišali samopodobo z mnogimi storitvami za  naravno pomladitev obraza, in tudi za pomlajevanje celotnega telesa. To dosegamo preko pomlajevanja obraza z uporabo ELOS tehnologije z laserjem, preko glajenja gub, regenerativne kisikove nege, fotopomlajevanja kože, uporabe organske kozmetike ter preko neke obraza s pekočo papriko. Fotopomlajevanje kože opravimo z laserskimi žarki, ki spodbudijo celice k proizvajanju kolagenskih vlaken, kar posledično ustvari bolj gladko in tonizirano kožo obraza, lahko pa se odločite tudi za tehnike pomlajevanja preostalega telesa.

 

Pomlajevanje obraza z laserjem pogosta odločitev strank

Terapije z laserjem so izredno učinkovit način pomladitve obraza in telesa, zato ni čudno, da se stranke za takšne tretmaje pogosto odločajo. Poleg že omenjenega fotopomlajevanja kože z laserjem na obrazu in telesu tudi učvrščujemo kožo, jo obnavljamo ter odpravljamo neprijetne akne obraza. Pomlajevanje obraza z laserjem je tudi cenovno ugodna odločitev, saj vam v kozmetičnem salonu Nika ob nakupu paketa laserskih storitev odštejemo dvajset odstotni popust.

 

Naravni preparati za naravno pomlajevanje kože na obrazu

Pomladitev obraza v sklopu naše ponudbe izvajamo tudi preko organske oziroma naravne kozmetike za obraz, ki kaže vrhunske rezultate, saj z njo obrazu omogočimo potrebno nego, ta pa pripomore tudi k pomlajevanju obraza. Uporabljamo ekološko kozmetiko znamke Ilcsi, ki je biološko razgradljiva, netestirana na živalih in ne vsebuje sintetičnih sestavin. Za pomlajevanje kože veliko lahko naredimo tudi sami z vajami za pomladitev obraza, ampak pogosto to ni dovolj. Za vse ostalo – učinkovito pomlajevanje - smo za vas tukaj mi. Vabljeni k obisku naše spletne strani in h koriščenju naših profesionalno izvedenih storitev pomlajevanja telesa.