Kozmetični salon Nika

Kozmetični salon Nika se nahaja na Ljubljanski cesti 19a, na Duplici pri Kamniku.

Delovni čas je vsak delavnik 8:00-11:00 in 14:00-19:00. Sobote po dogovoru.

Za vse storitve delavnik prilagajamo željam naših stran, saj se zavedamo, da se ob večernih urah vsak najlažje vzame čas.

V našem salonu vas želimo razvajati s:

Finsko savno, ki je individualna in se nahaja v ločenem prostoru, kjer so tuši in počivalniki.

Samoporjavitvenim sistemom Australian Gold je novejša pridobitev in je namenjen hitrejši porjavitvi brez stranskih učinkov.
Manikura in pedikura
Pedikuro, nega zahtevnih in manj zahtevnih nog. Uporabljajo se različne kopeli in izdelki Jessica za Spa pedikuro.

Manikuro, nega rok, ki se prav tako uporabljajo izdelki Jessica, sistem naravnih nohtov.

Ličenjem, za slavnostne dogodke, za dnevni make up in večerni. Ličila, ki se uporabljajo pa so ALIMA PURE in MAKE UP FOR EVER.

Depilacijo, obraza, nog, rok, hrbta, pod pazduho in bikini predela. Smole oz. voski za depilacijo so različni. Široki valjčki Depilflax in Starpil, na trakove se uporabljajo za noge in hrbet. Ozki valjčki pa za depilacijo pod pazduho, lahko tudi bikini, če koža ni občutljiva. Drugače pa je prav za brazilsko depilacijo bolj primeren vosek brez trakov, film vosek. Koža po tem vosku ni nič razdražena. Tak vosek se uporablja tudi za depilacijo na obrazu in pod pazduho.
Nega obraza
Nego obraza se prilagodi stanju kože in letnemu času. Izdelki, ki se uporabljajo so znamke ILCHY.

Nego telesa: sprostilne terapije, luščenje kože s pilingom, učvrstitvena nega, anticelulitna nega. Pri vseh negah se uporabljajo izdelki DECLÉOR, SOTHYS, EVE TAYLOR. Anticelulitne nege obsegajo več različnih terapij. Body wraping, obloga iz alg, masaža z eteričnimi olji, ročna limfna drenaža. Vsi postopki se izvajajo ročno. Ne uporabljamo nobenih aparatur.

Masažami, ki so lahko delne, pri tem se masira lahko samo en del telesa in traja pol ure do štirideset minut. Cel telo pa od ene ure do devetdeset minut. Olja so lahko čista naravna, ponavadi mandljevo ali jojobino, ali mešanica eteričnih olj. Eterična olja so za različne namene. To so olja EVE TAYLOR. Lahko so za poživitev, sprostitev, odvajanje vode. Od masaž nudimo še masažo z zeliščnimi snopi, refleksno masažo stopal, klasično masažo, aromaterapijo, limfno drenažo, havajsko masažo in masažo s čokolado. Preberite si več o masažah na povezavi MASAŽE.


Odločite se lahko tudi za barvanje obrvi in trepalnic, pri čemer uporabljamo COMBINAL.

 


 

 

Vizitka

Tratnik Nika s.p.

 

Kozmetični salon Nika
Ljubljanska cesta 19a
1241 Kamnik

Tel.: 01 831 63 12
Gsm: 031 658 765

Email: info@kozmeticnisalon-nika.si

 

Za naročila smo dosegljivi na telefonski
številki.