Nega rok in nohtov za urejen in zdrav videz

Roke so poleg obraza najbolj izpostavljeni del našega telesa, zato je redna nega rok, pa tudi nega nohtov, še kako pomembna. Koža na rokah je tanka in občutljiva, zato jo je treba negovati in zaščititi pred zunanjimi vplivi. Roke izdajajo tudi naša leta in če niso pravilno negovane, nam ljudje hitro radi dodajo kakšno leto ali dve. Lepa roka pa ima žametno in mehko kožo s pravilno oblikovanimi nohti. Lepi nohti niso prirojeni, temveč jih je prav tako treba skrbno negovati.

Nega nohtov

Nega rok se prične z vsakodnevnim umivanjem, po katerem je priporočljivo roke zaščititi z ustrezno negovalno kremo. Od časa do časa pa svojim rokam privoščite tudi posebno nego. V našem kozmetičnem salonu izvajamo klasično, francosko ali posebno naravno manikuro Jessica. Francoska manikura je priljubljena že vrsto let, saj bele konice nohtov in nežnejši odtenki laka delujejo popolnoma naravno in nevsiljivo.

 

Naravna nega rok in nohtov – naravna manikura Jessica

Nega rokPrivoščite svojim rokam in nohtom le najboljšo nego. Privoščite jim naravno nego z Jessica izdelki. Naravna nega rok in nohtov Jessica bo poskrbela za boljšo rast nohtov, nohti bodo zdravi in naravno lepi. Nega nohtov z izdelki Jessica je namenjena vsem tipom naravnih nohtov - suhim, krhkim, normalnim, šibkim, lomljivim, razbrazdanim in poškodovanim. Prav tako je linija namenjena umetnim nohtom.

Nega rok in nohtov po sistemu Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki mu sledi masaža s termično rokavico. Tako se nohti in koža segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom odstranimo obnohtno kožico in tako spodbudimo prekrvavitev korena nohta. Sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni na oblikovanje s pilico. Nohte nato skrtačimo in nanje nanesemo podlak. Nanj nanesemo še izbrano barvo laka, vse skupaj pa zaključimo z nanosom nadlaka za briljanten lesk. Vaši nohti bodo zasijali v prerojeni podobi.

Za obstojno nego nohtov priporočamo manikuro Jessica z gel laki. Nohti bodo po njej ostali urejeni tudi do štiri tedne. Nega nohtov z Jessica gel laki je hitra, enostavna in obstojna rešitev za vsako žensko, ki si želi imeti urejene nohte.

Naj bo tako nega rok kot nega nohtov naravni. Obiščite nas in si privoščite klasično, francosko ali naravno manikuro Jessica.