Nega obraza s pekočo papriko

Ilcsi nega obrazaIlcsi nega obraza s pekočo papriko je tretma, ki intenzivo prekrvavi kožo, jo nahrani s kisikom in obnovi. Za kožo, ki ji primanjkuje vlage, aknasto, zelo občutljivo, kožo s slabim tonusom, nagnjeno k kapilaram, seboroično kožo,...

Nega obraza s pekočo paprikaNega kože s pekočo papriko ne poteka le kot nega obraza oz. pomlajevanje obraza, izvaja se tudi po telesu. Za kožo, ki ima slab tonus, slabo prekrvavitev. Za težke, utrujene noge. Pri odpravi celulita, saj intenzivno prekrvavi kožo, ji povrne elastičnost in napetost.

Ilcsi nega kože s pekočo papriko ima veliko dobrih učinkov. Ob samem nanosu je čutiti pekoč občutek, ki traja deset minut, koža pa je vidno rdeča, kar je posledica intenzivne prekrvavitve.

Pekoča paprika vsebuje veliko vitamina C, bioflavonoidov in fitoestrogena. Kožo oskrbi s kisikom, nahrani z vitamini in preprečuje nastajanje gubic. Nega s pekočo papriko je primerna za vsako kožo, tudi za najbolj občutljivo in aknasto.

Tretma pekoče paprike se doda k negi kot piling, ki deluje pol ure, nato pa se odstrani. Lahko se dela posamično ali pa v sklopu nege obraza.