Nega obraza za lepši videz kože

Občutek negovanega obraza dviguje samozavest

Nega in globinsko čiščenje obrazaNič ni lepšega kot čas, ki si ga vzamemo za drobna razvajanja samega sebe. Po napornem dnevu se nič ne prileže tako zelo kot nežna masaža hrbta in sproščujoča nega obraza. Zamašene pore na obrazu se s pomočjo globinskega čiščenja (ki je del nege obraza) očistijo in odmašijo, kar preprečuje nastanek motečih mozoljev in ogrcev. Nanos kakovostne naravne kreme poskrbi, da dehidrirana in utrujena koža ponovno dobi zadostno količino vlage in hranilnih snovi, brez katerih ne more zasijati v svoji najlepši luči. Vse kreme nanašamo z nežnimi gibi, ki masirajo in ogrevajo tkivo obraza, kar se odraža v hitrejšem vpijanju sestavin, zmanjšanju gubic in opazno večji mehkobi kože. S krožnimi gibi izvajamo limfno drenažo obraza, ki spodbuja razstrupljanje oz. odstranjevanje toksinov iz telesa. Prepričani smo, da boste čutili, kako se vaše mišice na obrazu sproščajo, neprijetne skrbi bodo počasi zapustile misli, od ugodja boste popolnoma pozabili na vsakdanji stres.


Nega obraza po meri vaše kože

V Kozmetičnem salonu Nika smo pripravili številne tretmaje za nego obraza, ki se podajo različnim tipom kože. V naši ponudbi boste tako našli nego obraza s pekočo papriko, nego obraza z naravno kozmetiko, fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo, regenerativno kisikovo nego, tretma za posvetlitev pigmentnih madežev, nego obraza s peelingom, globinsko čiščenje obraza, limfno drenažo obraza in ličenje za različne priložnosti. Z veseljem vam tudi svetujemo pri odločitvi, katera nega obraza bi bila najbolj primerna za vaš tip kože. Problematična koža mladostnikov in zrela koža z gubami imata namreč povsem različne zahteve oz. potrebe, ki jih pri negi obraza v našem salonu vedno upoštevamo.


Nega obraza – cenik

Trudimo se, da bi vam naše storitve nege obraza približali s kar najugodnejšimi cenami. Celoten cenik nege obraza in storitev najdete na naši spletni strani. Vljudno vabljeni k ogledu, prav tako tudi k obisku našega salona, kjer se bomo po najboljših močeh potrudili za vaše zadovoljstvo.