Naravna nega obraza

Postopek nege obraza z naravno kozmetiko Ilcsi

Naravna nega obraza - pilingNeprijazno vreme, onesnažen zrak in obilica stresa v veliki meri zaznamujejo kožo našega obraza. Kaj hitro lahko pride do pojava gub, aken, lišajev, rdečice in podobnih kožnih tegob. Da bi našo kožo ohranili čisto, negovano in nahranjeno, ji moramo zagotoviti nego in produkte, ki ustrezajo tipu naše kože. Sam postopek naravne nege pa v osnovi ostaja podoben.
Čiščenje je osnova vsake nege kože. Kožo lahko očistimo z nežnim milom, čistilno peno, micelarno vodico ali blagim oljem (olivno, mandljevo, jojobino, arganovo olje,…). Pomembno je, da pri čiščenju ne uporabljamo agresivnih sredstev, saj lahko ta uničijo zaščitno bariero kože. Po čiščenju kože ne drgnemo z brisačo, ostanke vode samo nežno popivnamo. Čiščenje bo odstranilo ostanke ličil in loja, ki ga naravno izloča koža. Temeljitemu čiščenju sledi uporaba tonika. Tonik bo stisnil razširjene pore, vzpostavil naravno pH-ravnovesje in osvežil vašo kožo. 1x – 2x tedensko vam priporočamo tudi uporabo naravnega pilinga za obraz, ki bo odstranil odmrle kožne celice. Nego obraza zaključimo z nanosom kreme, ki je primerna za posamezen tip kože.


Naravna nega obraza v Kozmetičnem salonu Nika

Vsake toliko časa se je zelo prijetno prepustiti rokam strokovno usposobljenih kozmetičark, ki bodo izbrale optimalno naravno nego obraza za vaš tip kože in morebitne kožne težave.
Naša ponudba nege obraza obsega različne tretmaje: ličenje (dnevno, večerno, ličenje za poroko), nego obraza s pekočo papriko (piling obraza, pomlajevanje, izboljšanje prekrvavitve), naravno nego obraza s kozmetiko Ilcsi, odstranjevanje aken, pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo, regenerativno kisikovo nego in številne druge kozmetične storitve.
Vzemite si nekaj trenutkov samo zase. Obiščite Kozmetični salon Nika in si privoščite razvajanje s katero izmed naših kozmetičnih storitev. Zagotavljamo vam, da bo vaš obraz po naših tretmajih videti spočit, osvežen in pomlajen.
Z naravno nego obraza v Kozmetičnem salonu Nika boste na hiter in zdravju neškodljiv način polepšali kožo, da bo zasijala v svoji najlepši luči!