Masaža s toplimi školjkami - Lava Shells

Masaža s toplimi školjkami je masaža celega telesa. Za sprostitev in za reševanje bolečinskih problemov, ki nastanejo ob nepravilni drži, oziroma pri nekontroliranih gibih. Školjke so naravne, neporozne, pridobljene iz Filipinov. Imajo zdravilni učinek na koži. Masaža s toplimi školjkami povrne koži lep, zdrav izgled. Pomaga pri obnovi celic kože in vrača napetost. Doseže se intenzivno topli učinek med samo masažo in še dolgo po njej, saj so školjke zelo tople. Zato je masaža s toplimi školjkami priporočljiva v zimskih dneh. Globinsko segrete mišice so rezultat masaže s toplimi školjkami in posledično izboljšano počutje. Masažo s toplimi školjkami priporočamo ljudem s slabo prekrvavitvijo, ki jih pogosto zebe.

Masaža s školjkami

Vsaka školjka ima na dnu tanek sloj kavčuka, ki skupaj z algami in minerali ter aktivacijsko tekočino povzročajo reakcije, ki ustvarjajo toploto tudi do več ur.

 

Masaža s toplimi školjkami je namenjena za vse, ki imajo napete mišice. Z masažo s toplimi školjkami se telo nežno sprosti in zgladijo vozli. Školjke oddajajo kalcijev ion pri segrevanju, ki se med samo masažo prenesejo na vašo kožo. Kalcij pa pomaga pri regeneraciji kože.