Privoščite si božansko razvajanje rok in nohtov

Klasična manikura, francoska manikura, manikura z gel laki

Pod pojmom manikura se skriva izdatna nega rok, nohtov in obnohtne kožice. Urejene dlani in nohti so izrednega pomena, saj jih naši sogovorniki skoraj zagotovo opazijo. Lepe dlani so mehke, čiste in nežne, nohti pa brez vdolbin, umazanije ali natrgane obnohtne kožice. Po želji se videz nohtov še dodatno polepša z lakom, ki nohtov ne poškoduje, temveč jih nahrani. V Kozmetičnem salonu Nika za izvajanje manikure uporabljamo kvalitetne lake znamke Jessica, ki negujejo tako naravne kot tudi umetne nohte. Za vas opravimo klasično manikuro, francosko manikuro (bele konice nohtov v kombinaciji z lakom nežnih pastelnih barv) in manikuro z gel laki, ki je v zadnje času še posebej popularna. Za lakiranje z gel laki Jessica dolgotrajno predhodno piljenje ni potrebno, saj se lak nanese direktno na nohte. Po nanosu vaši nohti ne bodo videti debelejši, kot se rado zgodi pri večini manikur z gel laki. Zaradi tankega nanosa laka bo videz vaših nohtov povsem naraven, a neprimerljivo bolj sijoč kot pri običajnem laku.


Potek manikure v Kozmetičnem salonu Nika

Francoska manikuraManikura nohtov po sistemu Jessica se prične z nanosom kreme in olja, ki ju s pomočjo termične rokavice globinsko vtremo v kožo vaših dlani. Naravna nega nohtov je osnova za nadaljnji potek manikure. Nato s strojčkom odstranimo obnohtno kožico in spodbudimo prekrvavitev korena nohta. Sledi topla kopel, ki nohte zmehča, da se pri nadaljnjem piljenju in krtačenju lažje oblikujejo. Naravna nega nohtov se zaključi z nanosom treh plasti laka: podlaka (za nego nohta), laka z barvo (za estetski videz nohta) in nadlaka (za zaključni briljantni lesk). Postopek je pri francoski manikuri zelo podoben, do razlik pride samo pri izbiri barv laka. Konico nohta običajno pobarvamo z belim lakom, preostali del nohta pa z nežno pastelno barvo. Seveda pa vam pri manikuri z veseljem prisluhnemo in ustvarimo tudi kakšne bolj nenavadne kombinacije, povsem po vaših željah. Kreativnosti puščamo prosto pot, želimo si le, da ste s končnim izdelkom in potekom naravne nege nohtov povsem zadovoljni.


Manikura – cenik

Cenik vseh vrst manikure najdete na naši spletni strani, vključno z dodatnimi informacijami o posamezni manikuri. Prepričani smo, da vam nudimo zares ugodno manikuro, na katero se boste zaradi prijetnega občutka in izjemnega končnega videza z veseljem vračali. Nudimo pa tudi ročno limfno drenažo in razstrupljanje telesa v našem kozmetičnem salonu v Ljubljani!