Ličenje

LičenjeLičenje je zelo pomembno za najrazličnejše priložnosti. Popolni make up v ženski zbudi samozavest. Ni nujno, da so ličila izrazita, lahko je celostni make up zelo diskreten. Že nekaj časa je v ospredju naravno dnevno ličenje. Nežne barve na vekah poudarijo oči, zapeljiv sijaj na ustih in komaj opazna senca na ličkih, vse to je lahek, nežen make up. Naravno ličenje pripomore k svežemu in urejenemu videzu. Dnevno ličenje prikriva nepravilnosti na koži v naravnih odtenkih.

Če je dnevno ličenje naravno in nežno, je lesket večernega make up skrivnosten. Skrivnostno večerno ličenje pričara na obraz barve bleščic. S svinčnikom obrobljene oči in močnejše barve na vekah naredijo zapeljiv pogled.

 

Ličenje za poroko

Ličenje za porokoLičenje za poroko pa ustvarja pridih romantike. Poročni make up je diskreten, brez težkih barv, ki bi pokvarile razpoloženje. Obstojnost poročnega make up-a dosežemo s kamuflažnim pudrom in pudrom v prahu, ki naredi mat učinek. To je še posebej dobrodošlo pri fotografiranju. Ličenje vsaki ženski predstavlja zaključek celote.

Pri ličenju obraza ni potrebno obračanje k modnim zapovedim. Bolj pomembno je, da make up predstavlja osebnost ženske.