Klasična nega obraza ter čistilna in osvežilna nega obraza z uporabo vrhunske kozmetike

Klasična nega obraza (bližina Ljubljane) – privoščite svoji koži vrhunsko razvajanje v Kozmetičnem salonu Nika na Duplici pri Kamniku, kjer vas bodo sprejeli naši prijazni in izkušeni zaposleni. Nego obraza prilagodimo specifikam vaše kože, obenem pa upoštevamo tudi letni čas. Različna obdobja leta oziroma različni vremenski pogoji namreč zahtevajo drugačno nego.

 

Klasična nega obraza

 

Klasična nega obraza zajema površinsko in globinsko čiščenje

Naše stranke se najpogosteje odločajo za klasično nego obraza, ki je primerna za različne tipe kože. Klasična nega obraza se običajno začne s temeljitim površinskim čiščenjem. Čiščenje kože na obrazu je sicer priporočljivo izvajati vsakodnevno, vendar pa pripomočki za domačo nego ne morejo povsem nadomestiti postopka čiščenja, ki se izvaja v okviru klasične nege obraza, pri čemer v Kozmetičnem salonu Nika uporabljamo le najkakovostnejšo kozmetiko. Klasična nega obraza se nato nadaljuje z globinskim čiščenjem kože, sproščujočo masažo in z nanosom primerne kreme, prilagojene vaši koži, ki bo poskrbela za napeto, zdravo in mladostno kožo.

 

Čistilna nega obraza za posebej problematično kožo

Ste predolgo odlašali z obiskom kozmetičnega salona, posledično pa se soočate s kožo, ki je že na prvi pogled polna nečistoč? Brez skrbi, v Kozmetičnem salonu Nika bomo pri čistilni negi obraza upoštevali resnost stanja vaše kože in izbrali najprimernejšo metodo za optimalno odstranitev vseh nečistoč. Izvajamo tudi čistilno nego obraza, ki je prilagojena različnim vrstam še posebej problematične kože, na primer zelo mastne, suhe ali aknaste. Čistilna nega obraza bo vaši koži povrnila zdrav videz, obenem pa bomo poskrbeli, da bo sam postopek za vas prijeten in povsem neboleč.

 

Do napete in sijoče kože s pomočjo osvežilne nege obraza

Osvežitvena nega za obraz bo koži povrnila  naravno vlažnost in svežino. Za vse tiste, ki se spopadate s suho, zateglo kožo, je osvežilna nega obraza zagotovo prava izbira. Osvežilna nega obraza bo poskrbela, da bo koža ponovno elastična in napeta. Suha koža, ki se lušči, ni težava le v estetskem smislu, ampak so lahko neprijetni občutki, povezani s tem pojavom, zelo moteči. Osvežitvena nega za obraz bo tako zagotovo prispevala k vašemu boljšemu počutju.  Profesionalno osvežilno nego obraza vam ponujamo tudi v našem kozmetičnem salonu, kjer med drugim izvajamo tudi naravno nego obraza z uporabo organske kozmetike, trajno odstranjevanje dlak in še številne druge storitve, ki bodo pripomogle k vašemu urejenemu videzu ter k večji samozavestni.

 

Kakovostna in ugodna nega obraza (Ljubljana s širšo okolico) – prepustite nam skrb za popoln videz vaše kože!