Kaj je brazilska depilacija? Depilacija mednožja ali intimna depilacija


Če še niste slišali za izraz brazilska depilacija in se sprašujete, kaj to je, potem imamo za vas odgovor. Brazilska depilacija, znana tudi kot intimna depilacija ali depilacija mednožja je depilacija, s katero se odstranijo vse dlačice z venerinega hribčka, sramnih ustnic in bikini predela. Gre torej za odstranitev dlačic iz celotnega intimnega predela oziroma mednožja, za razliko od bikini depilacije, kjer se odstranijo samo dlačice na bikini predelu. Bikini depilacija je še pred časom za ženske predstavljala velik izziv, saj je sam postopek za nekatere lahko zelo neugoden.

 

brazilska depilacija v Ljubljani

 


Postopek in prednosti brazilske depilacije mednožja


Po brazilski depilaciji bo vaša koža mehka, nežna in gladka. Postopek je tak, da po dlakah na mednožju oziroma intimnem predelu namažemo vosek ali smolo. Nato pa dlačice s trakovi odstranimo v nasprotni smeri njihove rasti. Ker je vosek narejen iz medu, deluje pomirjevalno na kožo, zato je strah, da bo vaša koža rdeča, boleča in razdražena, popolnoma odveč. Intimna oziroma brazilska depilacija prinaša veliko prednosti. Med njimi je najpomembnejša ta, da dlačice na intimnem predelu ne bodo zrasle kar tri do štiri tedne, koža pa bo gladka in neboleča. Pomembno je poudariti, da se dlačice po brazilski depilaciji ne vraščajo v kožo. Veliko posameznic se odloča za brazilsko depilacijo predvsem zaradi higiene. Tudi vse več moških se odloča za brazilsko depilacijo.

depilacija


Nič več v Ljubljano na brazilsko depilacijo. Obiščite nas in vašemu telesu privoščite užitek.


V kozmetičnem salonu Nika vam nudimo različne vrste depilacij: depilacija obraza, nog, rok, depilacija hrbta, podpazduhe, bikini predela (omenjena brazilska depilacija) in tudi lasersko odstranjevanje dlačic. Naš kozmetični salon se nahaja pri Kamniku, zato boste, tudi če ste iz Ljubljane, lahko hitro prišli do nas. Zagotavljamo vam najbolj kvalitetno narejeno depilacijo, vključno z brazilsko depilacijo mednožja. Če vas zanima več o tem oziroma bi radi izvedeli, kaj je brazilska depilacija, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in se naročite na depilacijo nog, rok, hrbta ali bikini predela, lahko pa nas tudi obiščete osebno in se dogovorite za termin. Ni vam več treba v Ljubljano na brazilsko depilacijo, pridite v Kozmetični salon Nika. Ker nam je v interesu, da bi se naše stranke pri nas dobro počutile in si z obiskom našega kozmetičnega salona privoščile tudi nekaj časa zase, naš delovnik prilagajamo željam strank. Pokličite nas in dogovorili se bomo za ustrezen termin. Poleg različnih depilacij pa boste pri nas lahko uživali v finski savni, uredili nohte na rokah in nogah ter si privoščili popolno nego obraza in celotnega telesa. Sprostili pa se boste lahko z različnimi vrstami masaž.