Fotopomlajevanje - pomlajevanje kože

FotopomlajevanjePo vročem poletju in odvečnem izpostavljanju soncu, napornem za našo kožo, ki nam je prineslo še kakšno gubico ali znamenje več, je sedaj čas, da ustavimo staranje in vas pomladimo nazaj z vrhunsko tehnologijo za glajenje gub imenovano ELOS.

Pomlajevanje obraza obnovi mladostni videz in povrne obseg gladkosti vašemu obrazu. Izboljšajte vašo kožno teksturo, znebite se gubic in vseh nepravilnosti na vaši koži s fotopomlajevanjem.


Nagubana koža zadržuje gost kolagen, kar pripelje do slabe cirkulacije krvi in zmanjša rast novih kolagenskih vlaken. Z ELOS tehnologijo segrevamo kolagenska vlakna, da se med seboj ločijo in naredimo prostor, da se lahko ponovno napolni z novim kolagenom. Lasersko pomlajevanje kože povzroči dolgoročni učinek napete kože, s čimer vidno zmanjšamo globoke gube, majhne gubice pa popolnoma odstranimo. Po tretmaju koža pridobi svež, čvrst ter rožnast izgled.


Pomlajevanje obrazaFotopomlajevanje odpravi tudi vse nepravilnosti na vaši koži - od starostnih in sončnih peg, aken, žilic, znamenja, brazgotin in na sploh vseh pigmentnih in žilnih nepravilnosti.

ELOS tehnologija pigmentne nepravilnosti odstrani s procesom, ki povzroči segrevanje in posledično razgradnjo melaninskih celic s čimer se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje melaninskih celic povzroči začasno potemnitev, ki po treh do štirih tedih izginejo skupaj s pigmentnimi nepravilnostmi.


Žilne nepravilnosti se odstranjujejo na podoben način. Hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v topoloto, segrevanje pa spodbudi koagulacijo v krvi in razgradnjo žilnih sten. Po nekaj tednih se preko imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo.