Detoksikacija telesa

Detoksikacija in čiščenje telesaDetoksikacija oziroma razstrupljanje poskrbi za celovito odstranjevanje škodljivih snovi iz vašega telesa. S tem si omogočite izboljšanje spanca in razpoloženja ter okrepitev imunskega sistema. V našem lepotnem salonu Nika smo vam na izbiro postavili številne sproščujoče načine čiščenja organizma ter vam tako omogočamo pravo izbiro po vaših potrebah. Za čiščenje telesa lahko torej poskrbite s pomočjo finske savne, masaže z naravnimi olji, z limfno drenažo ali drugo sprostitveno nego. Z detoksikacijo telesa se boste razbremenili vsega nakopičenega stresa ter si znatno izboljšali počutje, zato nas le obiščite v našem kozmetičnem salonu!

 

Detoksikacija telesa za okrepljen imunski sistem

Občasno čiščenje organizma poskrbi za učinkovito odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa ter posledično za izboljšanje vašega spanca in razpoloženja. Eden izmed najučinkovitejših načinov detoksikacije telesa je čiščenje organizma s finsko savno, ki pospeši izločanje strupenih in nezdravih snovi iz vašega telesa ter okrepi vaš imunski sistem. Poleg tega vam naravno razstrupljanje telesa pospeši presnovo, očisti zamašene pore ter vas razbremeni vsega nakopičenega stresa. Privoščite si torej vrhunsko sprostitveno nego v našem lepotnem salonu!

 

Odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa

S pomočjo celovite detoksikacije telesa si boste zagotovili zdravo in sijočo kožo ter notranji mir v vseh letnih časih. Ne pustite, da bi vam stres omajal notranje ravnovesje ter s pomočjo rednega čiščenja organizma poskrbite za odstranjevanje vseh zdravju škodljivih snovi iz telesa. S prečiščevanjem telesa in drugo sprostitveno nego boste torej poskrbeli za izboljšanje kakovosti vašega spanca in splošnega razpoloženja ter si tako zagotovili bolj zdravo in srečno življenje.

 

Celovito čiščenje organizma v lepotnem salonu Nika

Pri učinkoviti detoksikaciji telesa moramo za odstranjevanje vseh škodljivih snovi iz telesa zmanjšati tudi dnevni vnos nezdravih živil, kot na primer vnos umetnih sladil, hrane iz bele moke ter drugih prehrambnih dodatkov. Čiščenje organizma je navsezadnje sistematičen in celovit postopek, ki za maksimalne učinke potrebuje kombinacijo številnih načinov prečiščevanja telesa ter sprostitvene nege. Oglasite se torej v našem kozmetičnem salonu Nika, kjer bomo poskrbeli za vaše dobro počutje in čudovit izgled!