Ženska depilacija je postala del vsakdana vsake moderne ženske

ženska depilacija
Dan danes je depilacija ženskega telesa že del vsakdana. Za odstranjevanje dlak se lahko ženske odločijo na več načinov. Lahko se odločijo za britje, epilacijo, trajno odstranjevanje dlak ali za žensko depilacijo. Prednost depilacije je ta, da bodo dlake rasle počasneje. Prav tako bodo mehkejše kot po britju. Z njimi pa se nam ne bo potrebno ubadati več tednov po depilaciji. Slaba stran depilacije z voskom pa je žal ta, da je postopek precej boleč, pusti pa tudi sledi – rdečo in pekočo kožo. Lažje pa je, če se odločimo za žensko depilacijo v salonu, kjer nas bodo oskrbeli s profesionalnimi sredstvi in metodami ter bodo tako postopek naredili manj boleč in koži prijaznejši.


Depilacija rok, nog in obraza, pa tudi drugih delov telesa


V našem salonu vam ponujamo depilacijo celotnega telesa. Lahko se odločite za depilacijo rok, nog, obraza, trebušnih dlačic, depilacijo pazduh pa tudi za depilacijo mednožja. Žensko depilacijo izvajamo z voskom za brazilsko depilacijo, ki vsebuje prav vse, kar vaša koža potrebuje. Po depilaciji bo vaša koža sijoča in gladka.


Depilacija rok – da ali ne?


depilacija rokVeliko žensk se sprašuje, ali je potrebna tudi depilacija rok. Dejstvo je, da so dan danes dlake na ženskem telesu nezaželene. Slednje ne velja le za moške oči, pač pa se ogromno žensk depilira, ker dlak enostavno ne mara in se jim le-te ne zdijo estetske. Lepo in urejeno telo namreč pripomore k pozitivnemu videzu in prvemu vtisu, ki ga ženska naredi.
Če tudi vi spadate v to kategorijo, vam depilacijo rok vsekakor priporočamo. Zaželeno pa je, da rok ne brijemo ampak se depilacije rok lotimo s pomočjo voska. Res je, da bo postopek nekoliko bolj boleč, vendar bodo dlake na rokah ostale mehke, pa tudi depilacija bo tako redkejša.


Si želite več informacij? Pokličite nas in se pozanimajte!


V našem studiu vam ponujamo žensko depilacijo različnih delov telesa. Pokličite nas in se pozanimajte o depilaciji rok ter se naročite za poseg. Na vprašanja z veseljem odgovorimo tudi po e-mail naslovu. Veseli pa bomo tudi obiska v našem salonu, kjer se pred posegom o depilaciji lahko pogovorite z našim osebjem, ki vam bo z veseljem svetovalo in vam pomagalo pri odločitvi za depilacijo katerih predelov se dejansko odločiti. Svetovali vam bodo tudi o tem, kako kožo negovati po posegu, da bo le-ta čim manj razdražena in da poseg ne bo zelo boleč.