Čiščenje kože na obrazu: globinsko čiščenje obraza z naravno kozmetiko

Čiščenje kože na obrazu predstavlja osnovni pogoj za lepo in zdravo kožo. Kvalitetno čiščenje kože na obrazu, katere del je lahko tudi piling obraza, je tako izjemno pomembno – to je pravzaprav osnovna nega obraza. Doma čiščenje kože na obrazu izvajamo vsakodnevno, po potrebi tudi večkrat na dan, vendar pa to pogosto ni dovolj. Vsaj občasno se je smiselno odpraviti tudi v kozmetični salon, kjer bo poskrbljeno za globinsko čiščenje obraza, sledila pa bo tudi prilagojena nega obraza. Doma boste kasneje lažje skrbeli za svojo kožo, saj boste v kozmetičnem salonu dobili tudi profesionalne napotke glede tega, kako mora v vašem primeru potekati čiščenje kože na obrazu.


Tipu kože in letnemu času prilagojeno čiščenje kože na obrazu

V Kozmetičnem salonu Nika za čiščenje kože na obrazu uporabljamo vrhunsko naravno kozmetiko Ilsci. Gre za kozmetiko s certifikatom BDIH, kar zagotavlja, da so bile sestavine pridelane na kontroliranem območju in da kozmetika ni bila testirana na živalih. Omenjeni certifikat pa je obenem tudi potrdilo, da gre za ekološko kozmetiko, ki ni izdelana iz sintetičnih sestavin in da pri njeni izdelavi niso bile uporabljene sestavine s povečano radioaktivnostjo. Tako gre za kozmetiko, ki bo poskrbela za resnično kvalitetno čiščenje kože in jo nahranila s pomembnimi snovmi, predvsem z različnimi vitamini in minerali. Poleg uporabe vrhunske naravne kozmetike pa v Kozmetičnem salonu Nika stavimo tudi na individualni pristop. To pomeni, da se bomo osredotočili na specifike vaše kože in tako poskrbeli za optimalne rezultate, upoštevali pa bomo tudi letni čas. Čiščenje kože na obrazu/piling obraza in nega morata biti namreč vedno prilagojena tudi zunanjim dejavnikom, ki vplivajo na njeno stanje.


Globinsko čiščenje obraza in različne vrste nege obraza

Obisk kozmetičnega salona je nujen, kadar je potrebno globinsko čiščenje obraza, ki bi ga težko izvedli doma. Globinsko čiščenje obraza se namreč razlikuje od vsakodnevnega čiščenja in nege, saj se uporabljajo drugačni pripomočki in kozmetika, za optimalne rezultate pa mora čiščenje izvesti izkušena in usposobljena oseba. Čiščenje se nato nadaljuje z nego po izbiri. Med drugim vam je na voljo tudi nega obraza s pekočo papriko, ki kožo intenzivno prekrvavi, kar ji bo povrnilo elastičnost in napetost ter s tem ublažilo gube na obrazu. Za vse, ki vam gube na obrazu povzročajo preglavice, pa je zelo primerna tudi regenerativna kisikova nega. Ponujamo vam tudi različne masaže, urejanje nohtov, nego telesa, depilacijo (uporabljamo poseben vosek za brazilsko depilacijo, ki na kožo deluje pomirjevalno) in še mnogo več. Vabljeni!

čiščenje kože na obrazuglobinsko čiščenje obraza cena